ITWFO Back-up

Al vanaf €5.00 per maand!

Meer informatie

INFORMATIE

HOE BELANGRIJK IS UW DATA?

Hoe erg is het wanneer al uw foto’s, video’s en documenten verloren gaan? Het regelmatig maken van een back-up zorgt er voor dat u altijd een slag achter de hand heeft wanneer uw meest kostbare herinneringen aangetast worden door, bijvoorbeeld, een virus.

HOE RECENT IS UW LAATSTE BACK-UP?

Wanneer heeft u voor het laatst uw documenten veilig gesteld? Een back-up maken op een externe harde schijf is zo gedaan maar vaak is het regelmatig maken van een back-up iets wat er snel inschiet. Het automatisch maken van een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-up is dus van groot belang wanneer u er verzekerd van wilt zijn dat alles up-to-date is!

WAAROM U VOOR EEN ONLINE BACK-UP VARIANT KIEST?

Het maken van een back-up op, bijvoorbeeld een externe harde schijf, is niet de moeilijkste handeling. Echter zijn er voldoende scenario’s die kunnen voorkomen waarbij een lokale back-up niet voldoet. Bij bijvoorbeeld brand of diefstal is de externe harde schijf ook vaak het doelwit en bent u alsnog al uw data kwijt. Met een versleutelde kopie via het internet bent u er van verzekerd dat u altijd een recente back-up heeft van uw bestanden.

KLANTENSERVICE. BELANGRIJK EN NOODZAKELIJK.

Hulp bij het installeren, het instellen en het maken van een back-up. ITWFO staat voor u klaar! Veel online back-up diensten bieden weinig tot geen support bij hun product. Wij zijn via zowel de chat al e-mail voor uw beschikbaar en kunnen desnoods met u meekijken wanneer u vragen heeft over het maken van het een back-up.