Zakelijke Back-up

Meer informatie

INFORMATIE

HET MAKEN VAN BACK-UPS. IS DIT WEL BELANGRIJK VOOR MIJN?

Groot of klein, veel data of weinig data, voor elk bedrijf is het belangrijk dat uw meest kostbare data bespaard blijft. Uw administratie, uw e-mail en uw meest belangrijke documenten veilig, gemakkelijk en goedkoop online opgeslagen. Dit is wat ITWFO u kan aanbieden!

WAAROM ZOU IK MIJN BACK-UP ONLINE LATEN REGELEN?

Veel bedrijven maken al met regelmaat een back-up op een externe harde schijf of maken nog gebruik van een tape-unit. Hoewel dit zeker een goede optie is, word er toch vaak vergeten om de externe schijf of tape om te wisselen met een nieuw exemplaar en bij brand of diefstal gaat de data alsnog verloren. Tijdsconsumerend, vervelend en niet altijd even veilig! Het maken van een Online Back-up zorgt er voor dat uw data dagelijks word weggeschreven naar onze Back-up server. Veilig van brand, diefstal en falende hardware.

UW BACK-UP, ONZE ZORGEN.

Wanneer u een back-up contract met ITWFO afsluit dan kunt u ervoor kiezen om de installatie door ITWFO te laten doen. Wij monitoren vervolgens dagelijks uw back-up rapporten en dragen zorg voor een goede en veilige back-up procedure. Kortom, wij nemen uw back-up taken over zodat u zorgeloos kunt doorwerken en er van verzekerd bent dat uw data niet verloren zal gaan.

DISASTER BACK-UP

Wanneer het toch mocht voorkomen dat uw server of PC crashed dan kunnen wij uw back-up op een externe harde schijf plaatsen. Het terughalen van een complete back-up in 1 keer neemt (afhankelijk van uw internetverbinding) nogal wat tijd in beslag. Het is dus vaak sneller om de data te herstellen vanaf een externe harde schijf. Bij grote calamiteiten zorgen wij dus voor een ‘hard-copy’ waardoor u binnen no-time weer up and running bent.