Netwerkbeheer

In uw organisatie is een goed functionerend infrastructuur belangrijk. Vaak zien wij bij de MKB ondernemingen dat er niet voldoende werk is om een fulltime netwerkbeheerder aan te nemen en dit resulteert veelal in een half-half oplossing. Door uw netwerkbeheer uit te besteden zit u niet vast aan duur betaalde krachten maar geniet u wel van een professionele IT-er met verstand van zaken.

De tijd en/of kennis om ICT problemen op te lossen en/of te voorkomen kan ontbreken. Maar het is wel noodzakelijk dat uw internet, e-mail en data opslag functioneert zoals u dit beloofd is. Het verlies van gegevens of het uitvallen van uw internetverbinding kunt u zich vaak niet permitteren. Daarom is het zo belangrijk dat uw IT-infrastructuur in goede handen is. Door deze taken uit te besteden aan ITWFO kunt u zorgeloos uw werk uitvoeren en zorgen wij voor een draaiend netwerk.

U kunt er ook voor kiezen om in ‘de Cloud’ te gaan werken met uw bedrijf. Door gebruik te maken van Office365 komen uw mails en documenten afgeschermd en beveiligd op het internet te staan zodat alleen ú vanaf een willekeurige PC of tablet uw bestanden of mail kunt raadplegen. Bent uw benieuwd of deze diensten iets voor u zijn? Neem dan gerust contact op. Wij hechten veel waarde aan heldere afspraken en persoonlijk contact zodat de lijn tussen de klant en ons zo kort mogelijk is.