Reparatie

Is uw laptop of PC ook zo traag de laatste tijd? Het vervangen van de traditionele harde schijf voor een vliegensvlugge Solid State Disk is dan wellicht de uitkomst voor u!

De ‘oude’ harde schijf maakt gebruik van magnetische schijven waar uw data op weg word geschreven. De lees- en schrijfkop verwerkt alle data op de schijven en na een langere periode van gebruik worden deze componenten verouderd en dus trager. Doordat de SSD’s gebruik maken van Flash of SDRAM geheugen wordt uw apparaat een stuk sneller!

Naast het snelheidsaspect van de SSD is deze schijf ook nog eens een stuk betrouwbaarder dan de traditionele HDD. Doordat de schijf geen gebruik meer maakt van bewegende delen kan hij tegen een stootje en de algemene ‘crash rate’ van de SSD’s ligt aanzienlijk lager dan die van de HDD.

Het omzetten van de hdd naar een nieuwe ssd versneld uw apparaat aanzienlijk maar voor de beste prestaties raden wij een complete herinstallatie van uw apparaat aan. Een schone installatie in combinatie met een vlugge SSD is de perfecte upgrade voor uw PC of Laptop.

Meer informatie of benieuwd naar wat deze upgrade kost? Neem contact met ons op.

 

Is uw PC ook verzadigd met overbodige (installatie)bestanden en/of rand programma’s? Een frisse start zorgt er voor dat u weer vanaf het nulpunt kunt beginnen. Mét uw bestanden van nu natuurlijk!

Het opnieuw installeren van uw apparaat kan een langdurige en lastige klus zijn. Vaak beschikt u niet over de juiste installatie media en het gebrek aan de kennis omtrent het juist installeren van alle stuurprogramma’s is datgene wat het zo aantrekkelijk maakt om dit door een bedrijf te laten doen.

Wij maken zorgvuldig een back-up van uw bestanden voordat wij oor de complete installatie alsmede de configuratie van uw PC of Laptop zorgen. De laatste updates worden toegepast voor zowel Windows als uw stuurprogramma’s en als alles weer draait worden uw bestanden op de zelfde plek weer terug gezet. Uw mails en contactpersonen blijven in staat en ook de installatie van uw Office of antivirus pakket kunnen wij voor u verzorgen.

Ook uw PC opnieuw laten installeren? Beginnen met een schone lei maar mét al uw bestanden? Neem dan contact met ons op.

Wat is Malware? Malware is een verzamelnaam voor schadelijke software programma’s zoals bijvoorbeeld: virussen, spyware en adware. Het zijn kleine programmaatjes die vaak extra geïnstalleerd worden bij programma’s die u zowel bewust als onbewust van Internet download.

Virussen..

Maakt de PC enorm traag en vernietigd uw bestanden. Een virus op uw PC is meestal een vrijbrief voor andere malware producten om zich ook te vestigen op uw apparaat. Een degelijke virusscanner is daarom tez zeerste aan te raden.

Spyware..

stuurt bijvoorbeeld uw privé gegevens, zoals welke websites uw bezoekt of naar welke mailadressen u regelmatig mail verstuurd, door naar derden.

Adware..

komt vaak met een overvloed van advertenties. Het verzameld uw interesses en bombardeert u met aanbiedingen en pop-ups van reclame. Dit kan natuurlijk enorm vervelend zijn, vooral als die pop-up steeds weer in beeld komt.

Is uw apparaat geïnfecteerd met malware? Breng de PC dan eens langs voor een grote schoonmaak. Wij kijken uw PC of laptop van top tot teen na en verwijderen alle ongewenste programma’s.