Websites

Vandaag de dag gebeurd er veel online. Mensen zoeken hun diensten, kiezen hun volgende basisschool en zijn op zoek naar een leuke sportclub op het internet. Een goed in elkaar stekende website is hierbij van groot belang. Een website waar is over nagedacht en welke gemaakt is om uw potentiele klant doen te beslissen om zijn zaken bij uw onder te brengen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wij maken een op maat gemaakte website naar volledige smaak en wensen van de klant. In het proces van het bouwen van de website word vaak contact gezocht met de klant om de juiste style en wensen met elkaar te kunnen afstemmen.

Wij maken veel gebruik van WordPress of Joomla!. Deze Content Management Systemen, ook wel CMS genoemd zorgen ervoor dat u de inhoud van uw website alsmede de foto’s gemakkelijk kunt aanpassen of toevoegen. Bij de levering van de website zit natuurlijk een groot gedeelte uitleg en ondersteuning. Mocht u er dan niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd of uw domeinnaam nog beschikbaar is? Neem eens een kijkje op www.sidn.nl of neem contact op met ITWFO. Wij staan u graag bij voor een passend advies en kunnen u voorzien van een gratis voorbeeld voor uw website.

obshetdriespan.nl

sowtogrow.nl

bedenbreakfastindestreek.nl