Website & webshop

Vandaag de dag gebeurd er veel online. Mensen zoeken hun diensten, kiezen hun volgende basisschool en zijn op zoek naar een leuke sportclub op het internet. Een goed in elkaar stekende website is hierbij van groot belang. Een website waar is over nagedacht en welke gemaakt is om uw potentiele klant doen te beslissen om zijn zaken bij uw bedrijf onder te brengen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wij maken een op maat gemaakte website naar volledige smaak en wensen van de klant. In het proces van het bouwen van de website word vaak contact gezocht met de klant om de juiste style en wensen met elkaar te kunnen afstemmen.

Wij maken gebruik van WordPress. Dit Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd zorgen ervoor dat u de inhoud van uw website alsmede de foto’s gemakkelijk kunt aanpassen of toevoegen. Bij de levering van de website zit natuurlijk een groot gedeelte uitleg en ondersteuning. Mocht u er dan niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd of uw domeinnaam nog beschikbaar is? Neem eens een kijkje op www.sidn.nl of neem contact op met ITWFO. Wij staan u graag bij voor een passend advies en kunnen u voorzien van een gratis voorbeeld voor uw website.

Portfolio

Hieronder vindt u een greep uit onze reeds opgeleverde projecten. We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Volledige responsive website voor Molenaar & Zn uit Hoogkarspel

Website met mogelijkheid tot boeken van een kamer in Bed & Breakfast in de Streek in Hoogkarspel.

Een van de vele websites voor een school uit het primair onderwijs. Met vele nuttige functies zoals digitaal ‘ziekte melding’ van leerlingen.

Nieuwe website voor de Ondernemersvereniging uit Hoogkarspel.

Website en huisstijl met logo voor Ketie Counseling.

Website voor het sinterklaascomité van Hoogkarspel. Met koppelingen naar Google Photo’s.