Verkoop

Bent u opzoek naar een nieuwe computer, laptop of tablet?

ITWFO Automatisering

Nieuweweg 82
1616 BE Hoogkarspel
06-44217529

Kom bij ons langs

Nieuweweg 82
1616 BE Hoogkarspel
06 – 442 17 529
info@itwfo.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Neem contact met ons op

Is uw PC ook verzadigd met overbodige (installatie)bestanden en/of rand programma’s? Een frisse start zorgt er voor dat u weer vanaf het nulpunt kunt beginnen. Mét uw bestanden van nu natuurlijk!

Het opnieuw installeren van uw apparaat kan een langdurige en lastige klus zijn. Vaak beschikt u niet over de juiste installatie media en het gebrek aan de kennis omtrent het juist installeren van alle stuurprogramma’s is datgene wat het zo aantrekkelijk maakt om dit door een bedrijf te laten doen.

Wij maken zorgvuldig een back-up van uw bestanden voordat wij oor de complete installatie alsmede de configuratie van uw PC of Laptop zorgen. De laatste updates worden toegepast voor zowel Windows als uw stuurprogramma’s en als alles weer draait worden uw bestanden op de zelfde plek weer terug gezet. Uw mails en contactpersonen blijven in staat en ook de installatie van uw Office of antivirus pakket kunnen wij voor u verzorgen.

Ook uw PC opnieuw laten installeren? Beginnen met een schone lei maar mét al uw bestanden? Neem dan contact met ons op.

Wat is Malware? Malware is een verzamelnaam voor schadelijke software programma’s zoals bijvoorbeeld: virussen, spyware en adware. Het zijn kleine programmaatjes die vaak extra geïnstalleerd worden bij programma’s die u zowel bewust als onbewust van Internet download.

Virussen..

Maakt de PC enorm traag en vernietigd uw bestanden. Een virus op uw PC is meestal een vrijbrief voor andere malware producten om zich ook te vestigen op uw apparaat. Een degelijke virusscanner is daarom ten zeerste aan te raden.

 Spyware..

stuurt bijvoorbeeld uw privé gegevens, zoals welke websites uw bezoekt of naar welke mailadressen u regelmatig mail verstuurd, door naar derden.

 Adware..

komt vaak met een overvloed van advertenties. Het verzameld uw interesses en bombardeert u met aanbiedingen en pop-ups van reclame. Dit kan natuurlijk enorm vervelend zijn, vooral als die pop-up steeds weer in beeld komt.

 

 Is uw apparaat geïnfecteerd met malware? Breng de PC dan eens langs voor een grote schoonmaak. Wij kijken uw PC of laptop van top tot teen na en verwijderen alle ongewenste programma’s.